Dodo & The Dodos på Sørby Marked

Dodo & The Dodos på Sørby Marked

Rygterne har floreret i nogen tid, men nu har Sørby Marked endeligt bekræftet, at det danske band Dodo & The Dodos er et af hovednavnene på årets Sørby Marked.
- I år er vi igen gået efter et folkeligt navn, som stort set alle vores markedsgæster formentlig har et eller andet forhold til, forklarer Nicolai E. Madsen fra Musikudvalget i SIF-Venner, der står bag Sørby Marked, og fortsætter.
- Vi forventer bestemt en kæmpe fest og en ordentlig omgang fællessang foran friluftscenen, når Dodo Gad og resten af bandet spiller alle de velkendte hits fra ”Pigen med det røde hår” over ”Bambi på glatis” til ”Vågner i natten”.

Robbie Williams i forklædning
Dodo & The Dodos får blandt andet selskab af Robbie Williams Jam, der har den karismatiske sanger Ditlev Ulriksen i front, som fuldt ud matcher den engelske gavflab i attitude, og når de mange pop-klassikere leveres.
Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn, Dødspoppatruljen og The Late Show er tidligere afsløret fra programmet. Sammen med godt 60.000 gæster besøger de Sørby Marked 2014, der strækker sig fra torsdag den 29. maj til og med søndag den 1. juni. Det omfattende program tæller selvfølgelig også lokale musiknavne.
- Vi vil naturligvis gerne give så mange af de lokale bands som overhovedet muligt en chance for at vise, hvad de kan. Derfor har vi i år lavet aftaler med Soulman Group, Broken Silence og Run4Cover, afslører Nicolai E. Madsen.
Soulman Group har Marcel Gbekle i front, der blandt andet var en del af X-factor-gruppen Alien Beat Club og senest kunne opleves som korsanger, da Basim vandt det danske melodi grand prix.

Sørby Marked fortsætter med at afsløre flere musikalske navne og anden underholdning henover foråret. Så hold øje med hjemmesiden www.sorbymarked.dk eller følg med på Facebook, hvor adressen er www.facebook.com/sorbymarked.