Forårsfesten melder alt udsolgt

De har gjort det igen!

SIF-Venner kan endnu en gang tænde de røde lamper og melde alt udsolgt til årets Forårsfest i Sørbyhallen, hvor Kandis står på scenen og sørger for den musikalske underholdning.
- Det er helt vildt. Kandis har spillet i Sørbyhallen mere end 20 gange i streg, og de bliver bare ved med at begejstre og sælge billetter, konstaterer René Sørensen, der er formand for SIF-Venner og Sørby Marked.

Ny cd i bagagen
SIF-Venner kan med udsolgt til forårsfesten byde over 600 gæster velkommen i Sørbyhallen fredag den 6. april, hvor dørene åbnes kl. 16.30, mens selve festen begynder med spisning kl. 18.00 og musik fra en dj.
Efter spisningen står Kandis klar på scenen frem til kl. 01.00, hvor festlighederne slutter.
- Kandis kommer til Sørby med en helt frisk cd i bagagen, og selv om bandet har spillet sammen i 29 år, så er de mere populære end nogensinde, fortæller Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner, og fortsætter:
- Den nye cd gik direkte ind som nummer to på den officielle salgs-hitliste. Ligesom nummeret ”Så Gi’r Vi Den Gas” røg ind på de øverste pladser på Dansktoppen på DR P5.

Fyldt dansegulv
Selv om Kandis’ kommer til Sørbyhallen med en ny cd i bagagen, så kan gæsterne roligt regne med, at det bliver den velkendte formel aftenen byder på.
- Dansegulvet er simpelthen fyldt fra start til slut, når Kandis går på scenen og spiller både nye og gamle numre fra deres enorme bagkatalog – og så er der selvfølgelig også alle de velkendte covernumre af for eksempel Rasmus Seebach, Volbeat og 60’ernes store hits, lover René Sørensen.

Klar til jubilæum
SIF-Venner glæder sig selvfølgelig over endnu en udsolgt Forårsfest i Sørbyhallen.
Det betyder dog ikke, at støtteforeningen hviler på laurbærrene – tværtimod.
- Vi er selvfølgelig allerede godt i gang med at forberede sommerens Sørby Marked, men vi har også øjnene på næste års forårsfest, afslører Martin W. Hansen og uddyber:
- Kandis fejrer 30 års jubilæum i 2019, og det sker selvfølgelig også i Sørbyhallen. De er allerede booket, slutter han med et grin.