Læg Kandis under juletræet

Stor jubilæumsaften i Sørbyhallen

Der er lagt til den helt store jubilæumsaften, når dansktopbandet Kandis næste år besøger Sørbyhallen fredag den 29. marts.
Kandis fejrer næste år 30 års jubilæum, mens også SIF-Venner og forårsfesten runder et skarpt hjørne.
- Kandis har spillet ved forårsfesten i Sørbyhallen 25 år i streg, og vi glæder os til, at de vender tilbage til endnu en forrygende aften med over 600 danseglade gæster, fortæller Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner, som står bag forårsfesten, og fortsætter:
- Billetsalget er allerede godt i gang, hvor vi kan melde syv borde udsolgt allerede. Jeg synes da, at et par billetter er en oplagt julegave, hvis man har nogen i familien eller omgangskredsen, som vil med til årets fest i Sørbyhallen.

Køb billet allerede nu
De frivillige kræfter i SIF-Venner glæder sig allerede til forårsfesten fredag den 29. marts næste år. Det er nemlig ikke kun en speciel aften for gæsterne.
- Det er også noget særligt for vores frivillige, fordi mange af gæsterne er gengangere år for år, så der er en helt speciel og festlig stemning i hallen, slutter underholdningsformanden.
Billetter til forårsfesten med Kandis i Sørbyhallen fredag den 31. marts kl. 18.00-01.00 kan købes på sorbymarked.dk eller i Sørbyhallen i forbindelse med banko søndag den 16. december og 13. januar kl. 17.30-19.00. Prisen er 395 kroner pr. billet og inkluderer buffet, dinnermusik og koncert med Kandis.

Køb billet her