Lilholt topper Sørby Marked-plakaten

Fuld fart på lørdagen på Sørby Marked

Det er et af dansk showbizz mest erfarne navne, der bliver hovednavn på årets Sørby Marked, når Lars Lilholt Band indtager Friluftscenen lørdag den 2. juni.
- For underholdningsudvalget er det lidt af en drøm, der er gået i opfyldelse. Vi har forsøgt at lave en aftale med Lars Lilholt i flere år og nu er det endelig lykkes, jubler Martin W. Hansen, der er udvalgsformand, og fortsætter:
- Det er kæmpe stort for Sørby Marked, at vi kan præsentere så solidt et hovednavn igen i år. Vi tager det som en blåstempling af markedet, at Lars Lilholt Band og tidligere blandt andre Sanne Salomonsen, Infernal og Magtens Korridorer har lyst til at spille på Friluftscenen.

30 år på bagen – fulde af vitalitet
Lars Lilholt Band blev stiftet i 1983 og brød gennem lydmuren på Roskilde Festival. Siden da har bandet spillet på alle de danske festivaler og solgt mere end 2,5 millioner albums.
Sammen med frontmanden Lars Lilholt er guitarist Gert Vincent eneste tilbageværende medlem fra den oprindelige besætning, mens yngre kræfter som Eddi Jarl, Mads Kjøller Henningsen og Lærke Lilholt er kommet til.
- De unge kræfter er med til at gøre bandet yderst vitalt, og Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige, forklarer Martin W. Hansen og uddyber:
- Både bandet og kapelmesteren har formået at holde sig levende. Det er netop derfor, bandet fortsat kan trække stort publikum.
Når Lars Lilholt Band besøger Sørby Marked, er det med det nye album ’Drømmefanger’ i bagagen. Publikum kan dog roligt regne med, at sætlisten også byder på de klassiske gamle numre.
- Mon ikke både ’Cafe Måneskin’, ’Kald Det Kærlighed’ og ’Onkel Christian’ er med? Helt sikkert vil der gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst tamper hittet ’Den Hvide Dværg’, lyder meldingen fra bandets øvelokale.

Deluxe damefrokost
Sørby Markeds damefrokost har i 2018 vokseværk og er i år rykket til det store Dansetelt, hvor mere end 400 kvinder forventes at feste igennem lørdag eftermiddag.
- Damefrokosten fejrer 10 års jubilæum, så vi har også sørget for lidt ekstra fed musik, når Johnny Deluxe står på scenen og sørger for en tour de force af hits, lover underholdningsformanden.
Der bliver med sikkerhed danset, festet og skrålet med på ’Elskovspony’, ’Drømmer jeg’ og ’Drenge som mig’.
For de hurtige gæster med lige cpr-nummer er der stadig billetter at købe på sorbymarked.dk.

Stærk lørdags-afslutning
Når damefrokosten og Lars Lilholt Band slipper Sørby Markeds gæster, står der gode velkendte kræfter klar til at tage over, når der er aftenfest i Danseteltet.
- Intet Sørby Marked uden vores to ”husorkestre” ’Dødspoppatruljen’ og ’The Late Show’, som indtager teltet lørdag aften og sørger for hitmusik resten af natten, fastslår Martin W. Hansen.
Alle koncerter er som altid gratis, og Sørby Marked har allerede præsenteret blandt andre Die Herren og Leo Adolph som en del af årets program.
Markedet afholdes i år fra fredag den 1. juni til og med søndag den 3. juni, men tyvstartes traditionen tro allerede torsdag den 31. maj med et stort reklamebanko i Sørbyhallen. Program og andre nyheder offentliggøres løbende på sorbymarked.dk og facebook.com/sorbymarked.