Mylle vender plader på Sørby Marked

Sørby Marked er klar med 2014-programmet

Normalt bor der i omegnen af 1.200 mennesker i Sørbymagle, men i slutningen af maj vokser byen eksplosivt med 45-50 gange så mange indbyggere som normalt, når 50.000-60.000 mennesker besøger byen og det populære Sørby Marked, der i år skydes i gang Kr. Himmelfartsdag torsdag den 29. maj.
De sidste detaljer i årets program er faldet på plads, og byder blandt andet på allerede offentliggjort navne som Robbie Williams Jam, Dodo & The Dodos, Alpenspektakel samt Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn.
Sørby Markeds musikudvalg har dog flere overraskelser i ærmet.
- Vi forventer os rigtigt meget af vores fredag aften i Danseteltet, hvor Jørgen de Mylius kommer med sit Eldorado-show. Det bliver minder og fed musik for alle pengene, fortæller Nicolai Ebbensgaard, der er medlem af musikudvalget.

Søndag i dansktoppens tegn
Søndag eftermiddag præsenterer Sørby Marked et helt nyt tiltag, når Danseteltet byder på Schlager-søndag, hvor Richard Ragnwald, Lis & Per og Jørn Rosenville står på scenen med musikalsk opbakning af Butterflies Duo.
- Det bliver tre timer i dansktoppens tegn, og når koncerten er færdig i Danseteltet, så tager Helge Engelbrecht og hans kumpaner i Neighbours over på Friluftscenen, hvor de lukker den sidste markedsdag søndag den 1. juni med manér, lover musikudvalgsmedlemmet.

Lokale navne på programmet
Det omfattende program for 2014-udgaven af Sørby Marked byder også på en række lokale navne, når Run4Cover og Soulman Group, der har Marcel Gbekle, kendt fra X-factor og som en del af Basims kor ved Melodi Grand Prix, i front.
Også i Hegnet, der er ungdommens telt på markedet, er lokale kræfter på spil.
- Vi har lavet en aftale med den lokale dj Marwo, der netop har været på turne med Kato. Han er fra Slagelse og har lovet, at han virkelig vil give den gas på sin hjemmebane, når han besøger markedet lørdag aften, afslører Nicolai Ebbensgaard.
Det fulde program kan ses på Sørby Markeds hjemmeside www.sorbymarked.dk og på markedets Facebook-side www.facebook.com/sorbymarked.