Sørby Marked klar med musikalske gaver

Sigurd Barrett gæster Sørby Marked

Mens den seneste måned for mange danskere har stået i julens tegn, så har bestyrelsen i SIF-Venner udover forberedelserne til højtiden også været i gang med en større omorganisering af foreningen bag Sørby Marked samt forberedelserne til 2014-udgaven, der foregår fra torsdag den 29. maj til søndag den 1. juni.
- Det betyder, at vi er klar med et par musikalske jule- og nytårsgaver til både vores små og store markedsgæster, fortæller Nicolai Ebbensgaard Madsen fra underholdningsudvalget.

Barrett og bjørn på besøg
For de yngste byder markedsdagene blandt andet på et besøg af en velkendt bjørn, der tager sin gode ven Sigurd Barrett med.
Der er naturligvis tale om Bjørnen Bjørn kendt fra DR, som tager børn og barnlige sjæle med ”Verden Rundt” i sit nye show.
- Showets to hovedpersoner vil på Sørby Marked blive bakket op af to musikere, så det bliver helt sikkert en fest for børn og barnlige sjæle, når det for alvor går løs i teltet, lover Nicolai Ebbensgaard Madsen.

 Knæklys og basarm
For de lidt ældre er SIF-Venner også klar med en lille nytårsgave på næste års marked, når bandet ”Dødspoppatruljen” igen er klar til fest med dancehits fra 1990erne og frem til i dag.
- Dødspopperne var virkelig en festlig åbenbaring på dette års marked, som vi også efterfølgende har fået mange positive tilkendegivelser omkring, derfor var vi aldrig i tvivl om, at de skulle komme igen og stå i spidsen for festlighederne med både knæklys og basarm, fortæller Nicolai Ebbensgaard Madsen.
Hvornår de to navne, og hvordan resten af programmet ser ud, vil blive offentliggjort i løbet af de kommende måneder, ligesom resten af bestyrelsen i SIF-Venner fortsætter arbejdet frem mod næste års marked, hvor 50.000-60.000 gæster igen besøger Sørby Marked.