Kræmmere og udstillere

Kære kræmmere og udstillere

Tusind tak for 2023 markedet. Vi håber, at I fik et godt marked – vejret var ihvertfald godt.

Nogle af jer nåede op til os og fik lavet reservation mv. af stader i 2024. Andre har sendt os besked om det – og dem håndterer vi.

Vi arbejder nu med at få lagt stadesalget online på vores hjemmeside – og det vil ske i starten af august måned. I vil alle få mail om det, så I kan gå ind og booke. 

Det nye er, at når I bestiller online, så vil I blive opkrævet depositum på 300kr. pr. stadeplads på 3m. Resten skal betales den 1. februar 2024 og der kommer faktura ud til jer.

Som I måske allerede ved, har vi arbejdet med et nyt bookingsystem, og er nu på plads. Derfor kan vi bedre give jer information via mail fremover og det vil ske løbende over året. Så hold øje med jeres mail.

Hvert år besøger i omegnen af 50.000 gæster markedspladsen i Sørby, når Sørby Marked løber af stablen i weekenden i uge 22.

De besøgende kommer blandt andet for at se nærmere på de 200 kræmmere og 80 erhvervsudstillere, der hvert år fylder markedspladsen ved Sørbyhallen med gode tilbud og varer i alle afskygninger.

Der er god tradition for, at Sørby Marked er et rigtigt familiemarked og hele Vestsjællands “folkefest”, hvor vi lægger vægt på at give de besøgende en mulighed for en hyggelig stund med venner og familie.

Til alle der har bestilt en stadeplads, skal der først og fremmest lyde en tak, fordi I har valgt at støtte vores arrangement.

Som I måske allerede ved, er det SIF-Venner, der står for arrangementet. I er derfor med til at støtte det lokale børne- og ungdomsarbejde i Slagelse Kommune ved at deltage på Sørby Marked.


Standard stadepladser sælges i moduler á 3 meter facade

Dybde, 7 meter: kr. 950 ,-

Dybde, 10 meter:  kr. 1.350 ,-

Tillæg for hjørne: kr. 400 ,-

Der kan være tillæg for særlige beliggenheder samt salg via foodtruck.

 
Fandt du ikke, hvad du søgte, eller har du spørgsmål så send en mail til markedsplads@sorbymarked.dk
Vi gør venligst opmærksom på, at tilmelding er bindende.

Sørby Markedets ordensregler

Du kan hente markedets ordensregler og læse mere om, hvordan vi sammen kan afvikle et fantastisk marked til alles tilfredshed.